Så hur påverkar äggcellen min infertilitet på vägen Aggdonationegv

Satt att fa vanta en baby snabbare

Individuell kunskap om artificiell insemination

Jag diskuterar min egen erfarenhet av onaturlig insemination i forvantningar att andra kvinnor som tanker pa metoden kommer att lyckas dra nytta av att se och hora min berattelse. Jag vill gora ett runt om varlden hjalpsystem. En plats som kommer att blomstra som ett lokalsamhalle, och ge oss all information och radgivning, och annu viktigare chansen att avsloja vara frekventa aktiviteter. Du borde ta tillfallet i akt att publicera aggdonationegv pa natet eller publicera din berattelse nedan sa att vi kan utveckla ett utmarkt hjalpgemenskap.

Mitt scenario

Mitt varumarke ar Marlene och jag ar en 40-5 arig lesbisk. MyCarol och partner, och jag rakar ocksa vara inom ett omsorgsfullt agt romantiskt forhallande i sex ar. Vi har en nio ar gammal tjej, som hade blivit tankt av Carol under ett tidigare romantiskt forhallande, och har ocksa funderat pa att ha ett extra barn mer an 2 ar. Kopet av ett nytt hus, karriarproblem och bara det dagliga livet lagrade mig i allmanhet fran att skapa det ultimata valet att fa en nyfodd. Det bestamdes for lange att jag skulle vara den som skulle bli gravid, men det var inte forran sen vi bestamde oss for att ga efter det. Jag vaknade till sist en morgon och fann att jag var 35-5 olika och min biologiska klocka var valdigt seriost tickande. Savitt jag var angelagen var det nu eller inte pa nagot satt.

Sa, pa mitt typiska satt borjade jag lasa allt jag kunde hitta pa artificiell insemination. Under hela min analys kom jag over att denna information och fakta som erbjods for lesbiska damer som tankte pa onaturlig insemination var fragmenterade, negativa och saknade din egen rost. Som ett resultat bestamde jag mig for att bygga denna webbplats i hopp om att jag kan ge andra svar pa samma fragor som jag fragade. Min expertis ar grundlig nedan steg for steg.

Valja en Semen Donor

Forsta doktorsbesok

HSG-hysterosalpingografi

Jag skulle garna skicka andra konton bortsett fran min egen pa denna sida. Kom ihag att skicka in din egen personliga upplevelse. Komponera din historia sa att andra individer kan dra nytta av det. De uppgifter du vill ge ar helt under din kontroll. Jag sparar verkligen myndigheten for att modifiera vittnesmalen for ratt meningsstruktur saval som att matcha utformningen av din webbplats. Jag kan kampa for att skicka in varje scenario och gor ofta ett forsok att valja typer som representerar en rad olika amnen och erfarenheter. Hoppas att hora fran tjejer runt om i varlden.